Spring navigationen over og gå direkte til indhold
NYHEDER

Fremtiden til debat på ABF’s hovedbestyrelsesmøde

Flere skal kende ABF, og vi skal sikre, at vi har de rigtige tilbud til vores nuværende medlemmer. En stærk strategisk retning, fokus på dialog med andelshavere og tættere samarbejde internt i organisationen var nogle af punkterne på programmet til ABF’s hovedbestyrelsesmøde i juni.

DEL ARTIKEL


Det var både den nære og mere fjerne fremtid der var på dagsordenen til ABF’s hovedbestyrelsesmøde d. 3. juni i Middelfart, hvor debatlysten var stor i forhold til hvordan organisationen skal udvikle sig.
Således kunne hovedbestyrelsesmedlemmerne i fællesskab vedtage helt nye strategi- og handleplaner, der skal vise vejen for ABF’s fremtidige indsatser overfor vores medlemmer. Fokus bliver blandt andet på at sikre, at vores medlemstilbud er de rette, og at endnu flere lærer ABF at kende og får glæde af vores tilbud, arrangementer og rådgivning.

Tættere dialog
Og netop kontakten og dialogen med medlemmerne - både de nuværende og kommende - er en af ABF’s vigtigste opgaver, og derfor blev det på mødet også besluttet, at sætte gang i en række udviklingstiltag med det samme.
Det bliver især i forhold til det digitale, hvor hovedbestyrelsen besluttede, at vi skal udvikle ABF’s digitale dialogforum, så endnu flere bliver opmærksomme på det og får glæde af hinandens erfaringer med livet i en andelsboligforening.
Samtidig suppleres samarbejdet i ABF’s landsdækkende kredse med et helt nyt tiltag - digitale kredstræf - hvor alle valgte i kredsene og kredsenes formænd sammen får ny viden og har mulighed for at sparre med hinanden på tværs. Første kredstræf fandt i øvrigt sted den 28. juni og blev taget vel imod. 

Al dialogen er dog ikke digital, for i forhold til hvordan ABF’s store samlende landsmøder skal være fremover, var der enighed om, at det foregår som de vanlige fysiske møder og i øvrigt med mulighed for at alle andelshavere - også dem, der ikke er i bestyrelsen - kan være med.
Alt sammen er tiltag, der skal være med til at give en tættere dialog med og blandt vores medlemmer.

Debat om stiftelser
Ud over de vigtige beslutninger for ABF’s fremtid var der også plads til en politisk orientering og en inspirerende paneldebat med to eksterne oplægsholdere, der fortalte om udfordringer og muligheder ved stiftelse af nye andelsboligforeninger - et emne, som ABF gennemgående har haft fokus på i en længere årrække, og som stadig er lige aktuelt.

Landsnæstformand Kirsten Holm fortalte om de strategi- og handleplaner, som det blev besluttet, der skal arbejdes med i den kommende tid.