Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Praktisk information

Tilmelding
Sidste frist for tilmelding til et kursus er en uge før, det bliver afholdt. Hurtig tilmelding tilrådes, da der er begrænsede pladser på kurserne. Vi sender en bekræftelse på din tilmelding pr. mail senest en uge efter, at du har tilmeldt dig. Desuden sendes en påmindelses-SMS til dig to dage før kurset. Faktura sendes pr. mail til foreningens formand/kontaktperson efter kurset. 

ABF's kurser er kun for medlemsforeninger og koster et gebyr afhængigt af typen af kurset. Prisen fremgår under de enkelte kurser i kursusoversigten.

Overtegning og venteliste

Vi kontakter din forening, hvis kurset er overtegnet og oplyser eventuelle alternative kurser i ABF. Du får også tilbud om at blive sat på venteliste, da vi opretter ekstra kurser efter behov.

Gratis arrangementer

Vi sender en bekræftelse på din tilmelding pr. mail, senest en uge efter, at du har tilmeldt dig. Desuden sendes en påmindelses-SMS til dig to dage før mødet.

Det er gratis for andelshavere i medlemsforeningerne at deltage i arrangementerne, hvor der som udgangspunkt vil være en let forplejning, f.eks. kaffe/te, kage eller frugt. ABF forbeholder sig ret til at indføre adgangsbegrænsning på antal deltagere pr. forening, hvis der er mange tilmeldte i forhold til lokalets størrelse.

Er du forhindret i at deltage?

Du har mulighed for at melde fra senest otte dage før kurset, hvis du bliver forhindret. Foreningen har mulighed for at sende en anden person, hvis en deltager fra foreningen har meldt afbud - derved udnytter I jeres betalte kursusgebyr. På kurser med fysisk fremmøde beder vi dig melde afbud i tilfælde af sygdom, afbestillingsfristen vil hermed bortfalde.

Forplejning

På dagskurserne serveres der kaffe/te med rundstykke, frokost med 1 øl/vand og eftermiddagskaffe. På aftenkurserne serveres der kaffe/te med 1 sandwich/snitter eller kage. Vi bestræber os på at finde gode kursusfaciliteter, som også er handicapvenlige. Det er ikke altid lige let, så kontakt ABF's sekretariat på forhånd, hvis du er gangbesværet.