Spring navigationen over og gå direkte til indhold

ABF Andelsmatch

Vil du være med til at starte et nyt boligfællesskab? ABF Andelsmatch giver dig mulighed for at udtrykke dine egne drømme og ønsker om et boligfællesskab eller finde andre, der ønsker det samme.

Drømmer du om en seniorbolig i Nyborg, et økosamfund i Nordjylland eller et rækkehus i Næstved? ABF Andelsmatch er et mødested for alle dem, der drømmer om at etablere nye boligfællesskaber. Her kan du dele dine drømme, tanker og idéer og finde ligesindede, som kan blive en del af dit fremtidige fællesskab. 

Sådan gør du

I formularen herunder kan du beskrive din drømmeboligforening. Er det fællesskabet, der skal være i fokus? Er det en bæredygtig livsstil? Eller er det f.eks. en særlig aldersgruppe, som du ønsker at skabe en ny hverdag med? Det kan også være en bestemt type byggeri, f.eks. et nybyggerfællesskab eller en eksisterende bygning, som kunne være fantastisk at omdanne til boliger. Det er dine drømme, der sætter grænserne, og jo mere specifik du er, des mere sandsynligt er det, at dem, der skriver sig op på din liste, vil det samme som dig.

Du vil få en notifikation, når nogen skriver sig på din liste, og når I er nok til at påbegynde en stiftelsesproces, står ABF klar til at hjælpe jer i gang - og i mål.

Et nyt koncept

ABF Andelsmatch er en helt ny platform, som er udviklet i samarbejde med ventelistesystemet Waitly. Du kan være blandt de første til at oprette en boligfællesskabsliste. Når den første liste er oprettet, vil det være muligt for andre besøgende at se dine boligdrømme, inden de selv opretter noget nyt. Måske er der allerede et match!

Opret et nyt boligfællesskab