Spring navigationen over og gå direkte til indhold
NYHEDER

Har I husket at melde formandsændring?

Det er vigtigt, at jeres forening er registreret med de rigtige oplysninger i vores medlemsdatabase, og I kan faktisk tjekke og opdatere det selv. Det vil være en stor hjælp – også så I ikke går glip af vigtige informationer.

DEL ARTIKEL


ABF er ved at gennemgå medlemsdatabasen og sender også snart årets kontingentopkrævninger ud. Derfor er det vigtigt, at jeres andelsboligforening er registreret korrekt i systemet.
Eksempelvis dur det jo ikke, hvis vi sender informationer til jeres tidligere formand, den gamle administrator eller et bestyrelsesmedlem, der er flyttet.

Vi vil derfor gerne opfordre til, at I går ind og får tjekket, om de oplysninger, vi har om jeres forening, er de rigtige.
Det er ganske ligetil og kan både ses og ændres via ABF’s hjemmeside. Det kræver dog, at I kan logge ind på hjemmesiden, hvilket vi har en guide til her:

ABF anbefaler derudover, at foreningen har en foreningsmail, som alle bestyrelsesmedlemmer har adgang til. Det kan gøre et evt. skifte lettere. Du skal dog stadig huske at registrere navne og adresser på evt. nye formænd eller bestyrelsesmedlemmer.

Hvis I har ændringer, er det vigtigt, at I får dem registreret hurtigst muligt via hjemmesiden - og senest den 10. september, hvor der begynder at blive udsendt kontingentopkrævninger for det kommende år.

Derudover bør I også huske, hvis foreningens adresse har været knyttet op på et tidligere medlem af bestyrelsen, at I får informeret offentlige myndigheder, såsom kommunen og CVR-registret. Det gælder dog ikke de foreninger, som har fast adresse hos f.eks. administrator eller i deres bestyrelseslokale/-kontor.

I logger ind via hjemmeside-menuen øverst til højre, ved at klikke på ”log ind”.

I kan selv tjekke og ændre oplysninger om jeres forening via ABF's hjemmeside.

I logger ind via hjemmesidemenuen øverst til højre ved at klikke på ”log ind”.


Hvis I ikke er oprettet, kan I gøre det via linket herunder:

Hvis I har brug for hjælp til at oprette jer, kan I læse guiden herunder: