Spring navigationen over og gå direkte til indhold
NYHEDER

Kom til ABF's Andelsboligdage 2022

Andelsboligdage løber af stablen i Vejle, Viborg og København

DEL ARTIKEL

ABF’s Andelsboligdage 2022 er gratis eftermiddage med foredrag og debatter om aktuelle emner inden for andelsboligområdet.
Her sætter ABF’s eksperter fokus på nogle af de aktuelle opgaver, som foreningen skal løse i det daglige.

Ikke-medlemmer er velkomne.

Lørdag den 19. marts, søndag den 20. marts og lørdag den 26. marts slår ABF dørene op til tre forrygende andelsboligdage, hvor andelshavere, professionelle aktører og ABF endelig kan stikke hovederne sammen igen efter to års coronanedlukning.
Vi glæder os til at give deltagerne en masse viden, information og måske nye kontakter med hjem i bagagen.
Nedenfor har vi samlet de vigtigste informationer om de tre dage.

Program for Vejle og Viborg
I år sætter vi særligt fokus på, hvordan man kan tiltrække nye andelshavere.
Vi kommer rundt om forskellige emner som: ”Må foreningen selv be­stemme over sine ventelister?” og ”Tips, tricks og gode råd til at tiltrække medlemmer til foreningen”.

Der bliver også mulighed for at høre om, hvordan man som bestyrelse kan bruge ABF i forhold til den daglige ledelse af foreningen.
Dagen vil blive rundet af med en uddybende ori­entering om, hvad der aktuelt sker på det politiske område, og hvilken betydning det kan få for an­delsboligforeningerne.

Program for København
I år sætter vi særligt fokus på skybrud og ventelister. Vi kommer rundt om forskellige emner som: ”Hjælp - vi har vand i kælderen” og ”Må foreningen selv bestemme over sine ventelister?”.

Der bliver også mulighed for at høre om, hvordan man som bestyrelse kan bruge ABF i forhold til den daglige ledelse af foreningen. Dagen vil blive rundet af med en uddybende ori­entering om, hvad der aktuelt sker på det politiske område, og hvilken betydning det kan få for an­delsboligforeningerne.

Mød udstillerne og ABF
Til ABF’s Andelsboligdag 2022 får I adgang til et udstillerområde, hvor I kan møde professionelle aktører, der står klar til at tage en snak om udfordringerne i jeres forening. 
I får også mulighed for at møde ABF på vores stand, hvor ABF’s medlemsrådgivning står klar til en dialog om nogle af de emner, som I tumler med i det daglige.
Firmaerne vil også give jer en kort præsentation af deres produkter og ydelser inden pausen i dagens program.