Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Skæv grundvurdering? – ABF har hul igennem til Vurderingsstyrelsen og ministeren

Er jeres andelsboligforenings nye grundvurdering uforståelig? Bøvler bestyrelsen med konsekvensberegningerne, og klør I jer i nakken over, hvordan Vurderingsstyrelsen kan være nået frem til deres resultat? Og ved I, hvad I skal sige til andelshaverne på næste generalforsamling?

Hjælp til medlemmer 

ABF er de private andelsboligforeningers eneste organisation, som hjælper vores medlemmer med juridiske og økonomiske spørgsmål. Vi er landets eneste aktør der uden andre dagsordener eller økonomiske interesser taler andelsboligernes sag. 

ABF har som mange andre iagttaget, at de nye vurderinger virker uforståelige på mange bestyrelser og sågar professionelle rådgivere.  

ABF har de seneste uger fået et samarbejde op at stå med Vurderingsstyrelsen og Skatteministeriet, og der bliver lyttet til ABF! ABF indsamler sager og har indgået en aftale med Styrelsen om at kunne indberette generelle mønstre, som kan danne baggrund for, at de ændrer deres beregningsmetode. 

Vi informerer vores medlemmer løbende på vores hjemmeside, hvor vi både har fokus på at luge ud i myter og misforståelser om de nye vurderinger, så I hele tiden har styr på fakta, og også kommer med hjælp til forklaringer. Her finder I eksempelvis regneeksempler, faktabokse og uddybende forklaringer.

 

Dertil kommer, at vi holder en række webinarer og arrangementer for vores medlemmer, hvor man kan få mere at vide. 

 

Sammen står vi stærkere 

Det politiske fodarbejde på Christiansborg gavner selvfølgelig alle landets andelsboligforeninger, uanset om man er medlem af ABF eller ej, men vi står stærkere, jo flere vi er.  
Så gør som mere end 60% af landets private andelsboligforeninger, og meld jer ind i ABF!  

Det koster under 20 kr. pr. andel at være medlem

For under 20 kr. pr. andel om måneden (eller 232 kr. pr. andel pr. år), får alle andelshavere i vores medlemsforeninger adgang til alt den information, der er samlet på vores hjemmeside.

 

Medlemskabet giver også bestyrelsen ubegrænset adgang til ABF’s jurister og økonomiske rådgivere, en lang række arrangementer, kurser og webinarer, gratis medlemsblad til alle andelshavere i foreningen samt en række rabatter på bl.a. digitale ventelistesystemer, hjemmeside med support m.m.