Spring navigationen over og gå direkte til indhold
NYHEDER

Millioner til deletrailer og -cykler

Nordea-fonden har åbnet ny delepulje, hvor også andelsboligforeninger kan søge op til 15.000 kr.

DEL ARTIKEL

Drømmer jeres forening om deletrailer, -cykler eller fælles værktøj? Så er det nu, at jeres forening skal til tasterne, for Nordea-Fonden har søsat en ny Dele-pulje på fem millioner kroner.

Puljen er målrettet fællesskaber herunder andelsboligforeninger både i etagebyggeri og tæt/lav bebyggelse.

Målet er at styrke fællesskaber og mindske ressourceforbruget. Med andre ord projekter, som er lige til højrebenet i mange andelsboligforeninger, som ønsker en mere fællesskabsorienteret og bæredygtig forening.

Få hjælp til processen

Bæredygtig er et ord, som kan være svært at afkode, for hvornår et projekt bæredygtigt?
Af samme grund har Nordea-fonden lavet en miniguide til bæredygtighed, som sætter ord på, hvornår et projekt er bæredygtigt, og foreninger dermed kan søge midler i Dele-puljen.

Er I stadig lidt i tvivl om, hvor vidt jeres drømme og ønsker matcher Dele-puljen, er der hjælp at hente. Nordea-Fonden holder nemlig webinar onsdag den 14. juni kl. 16-17.

Her har I mulighed for at stille spørgsmål til fonden, både omkring selve ansøgningsprocessen, men også, hvis I er i tvivl om jeres projekter rammer inden for skiven.

Puljen kan søges i hele 2023 eller frem til de 5 mio. kr. som Dele-puljen er på, er uddelt. Alle ansøgere modtager svar inden for ca. 4 uger efter indsendt ansøgning.

Alle informationer om puljen finder I på puljens hjemmeside. Her finder I også en seks-trins-guide til ansøgningsprocessen, som kommer rundt om de vigtigste trin på vejen til at få fondsmidler til jeres projekt.

Her på redaktionen er vi altid på jagt efter gode historier. Får I midler til jeres projekt, må I meget gerne give os et praj på kommunikation@abf-rep.dk