Spring navigationen over og gå direkte til indhold
NYHEDER

Penge til energioptimering: Bygningspuljen åbner 14. september

Hvis din bygning er træt og du kunne bruge lidt støttekroner til energioptimering, så er det den 14. september du kan søge Bygningspuljen under Energistyrelsen. Den gælder nemlig også for andelsboligforeninger.

DEL ARTIKEL


Det er især bygninger med et energimærke som er på ”E” eller værre, som har mulighed for at få penge fra Bygningspuljen, der åbner nu her den 14. september kl. 10.00. Eksempelvis kan man søge om tilskud til vinduer, isolering og energioptimering, mens alle - uanset energimærke - kan søge om tilskud til varmepumper, hvis man bor i et område, hvor der eksempelvis ikke er mulighed for fjernvarme.

Som en ekstra service afholder styrelsen i disse dage en række webinarer, hvor man kan høre om puljen og få svar på sine spørgsmål. Der er tilmelding via Energistyrelsens hjemmeside og datoerne er:

Bygningspuljens tilskud tildeles efter "først til mølle"-princippet, så det er om at holde sig klar - der plejer at være rift om midlerne.

ABF’s hjemmeside har vi derfor samlet en række informationer om puljen og du finder blandt andet information om, hvilke projekter I kan søge tilskud til, hvilke dokumenter I skal have klar samt selve processen.

Selve ansøgningen foregår dog via Energistyrelsens hjemmeside og her kan du også tilmelde dig et nyhedsbrev om puljen.