Spring navigationen over og gå direkte til indhold
NYHEDER

Andelsboligforeninger har brug for gode råd – du kan hjælpe på dialogforum

Alt om andelsboliger kan debatteres på ABF´s dialogforum, der er åbent for alle og giver mulighed for at foreningerne kan hjælpe hinanden.

DEL ARTIKEL


Hvor går du hen, når du har brug for et godt råd eller erfaringer om ladestandere, nye døre i foreningen, løsninger på internetopkoblinger eller en ny affaldsløsning?

ABF har lanceret et længe ventet DIALOGFORUM på ABF´s hjemmeside, hvor bestyrelser og andelshavere fra andelsboligforeninger over hele landet kan udveksle erfaringer og idéer præcis når I har lyst.

- De fleste af ABF’s medlemmer kender i forvejen de meget populære dialogmøder som holdes rundt omkring i landet. Det nye dialogforum kan ses som en forlængelse af dem, fortæller Jan Hansen, direktør i ABF.

Dialogforum blev lanceret for godt et halvt år siden, og flere foreninger har allerede benyttet sig af muligheden for at søge råd hos andre foreninger.

- Man kan snakke om alt, der relaterer sig til andelsboliger, og for tiden er det især emner som ladestandere til elbiler og internetløsninger, som folk spørger ind til. Med ABF’s dialogforum bliver det muligt (modsat dialogmøderne) at finde andre, der sidder med lignende udfordringer, som ikke nødvendigvis lige har adresse i nærheden af ens egen forening, afslutter Jan Hansen.

Man kan svare på andres spørgsmål, selv stille et eller selv starte en debattråd, hvis det, man ønsker, er en bredere debat om et emne og ikke blot erfaringsudveksling. Sagt på en anden måde er dialogforummet tænkt som medlemmernes digitale opslagstavle og en måde at komme i kontakt med andre medlemmer.

Sådan finder du ABF’s Dialogforum
Dialogforum findes under ”Min Side”, når du er logget ind på ABF's hjemmeside  i den øverste menu på hjemmesiden.

Der er som udgangspunkt to indgange til at læse eller starte en såkaldt tråd. Den ene retter sig mod bestyrelser, og det andet er mere generelt for andelshavere. Kun dem, som hos ABF er registrerede som bestyrelsesmedlemmer, har adgang til bestyrelsesforummet. Derfor er det vigtigt, at alle via ABF’s hjemmeside løbende opdaterer foreningens oplysninger, hvilket også kan findes under “Min Side”.

Under hvert enkelt forum kan man oprette og debattere i mere specifikke emnetråde, og der er mulighed for at klikke på titlerne på de enkelte emner, hvor du kan læse, hvad andre har skrevet, mens du forneden kan give din egen mening til kende.

Sådan ser det ud, når du skal skrive eller vil oprette en debat-tråd i Dialogforum - alle andelsboligforeninger kan være med og give hinanden gode råd.

Deltag i dialogen

Kom og vær med – måske har du en god idé til at løse ladestanderproblemer, erfaring med at søge tilskud fra puljer eller andet som efterspørges. Lige nu efterspørger en forening fx konkrete råd i forhold til at etablere affaldsmolokker (nedgravet affaldssystem) i deres forening – måske kan du hjælpe?