Spring navigationen over og gå direkte til indhold
NYHEDER

Medlemsbladet ABFnyt udkommer i to versioner

Jeres medlemsblad ser anderledes ud end det plejer, og artiklerne er målrettet etage og tæt/lavt byggeri. Som noget helt nyt udkommer ABFnyt fremover i to versioner.

DEL ARTIKEL

”I skriver kun om København” er en sætning vi ofte er blevet mødt med på redaktionen af medlemsbladet ABFnyt. Lidt uretfærdigt synes vi, men holdningen sætter spot på en af de helt store udfordringer, som ABF konstant arbejder med: Der er ikke to foreninger, som er ens.

Medlemsbladet skal henvende sig til både etage og tæt/lavt byggeri, til ældre byggeri og nybyggeri. Til små og store foreninger, til yngre og ældre andelshavere og til selvadministrerede og administrerede foreninger. Med relevante artikler til alle målgrupper. En svær opgave.

Det har vi på redaktionen valgt at tage konsekvensen af. Fra januar 2022 udkommer medlemsbladet ABFnyt derfor i to versioner; én version målrettet etagebyggeri omkring Hovedstaden og én version målrettet tæt/lavt byggeri i resten af landet.

Det politiske arbejde

I ABF har der længe (også) været et ønske om at synliggøre det politiske arbejde. Derfor kan du regne med, at bladet fremover vil sætte mere fokus på den politiske interessevaretagelse.
Nogle sager har relevans for foreninger i byområder, andre for tæt/lav.

I januar-nummeret kan I derfor læse mere om emner som:

  • Ny regler for stilladsreklamer i Københavns Kommune
  • Nye regler for værdiansættelse af foreningens ejendom
  • Klager over grundværdien
  • Nattestøj og erhvervsaffald i Københavns Kommune
  • Intro til generalforsamlingen.

Nogle emner har relevans i Hovedstaden, andre i resten af landet og så er der de emner, som har landsdækkende relevans. Og vi kan ikke bringe alle artikler i bladene.
Derfor kan I altid læse begge versioner online på vores hjemmeside.
Vi vil også løbende dække emnerne i vores nyhedsbrev til bestyrelser ABF bestyrelsesNYT, som I kan tilmelde jer her: (LINK)
https://www.abf-rep.dk/om-os/bestyrelsesnyt/

Medlemstilbud og arrangementer

Opdelingen i to versioner giver samtidigt mulighed for, at I kun læser om kurser og arrangementer, som har relevans for jer, hvor I bor.
En forening i Nordjylland skal derfor kun læse om aktiviteter på Fyn og i Jylland, og en forening i København får kun information om lokale aktiviteter.
Det er med til at frigøre plads til mere redaktionelt indhold.
Her i ABF giver opdelingen i to blade også mulighed for, at vi kan målrette nye medlemstilbud i forhold til, hvor bladene udkommer.

ABFnyt Hovedstaden udkommer i følgende kommuner:
København, Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Vallensbæk, Albertslund, Glostrup, Herlev, Gladsaxe, Gentofte og Lyngby Tårbæk.

ABFnyt Hovedstaden udkommer i ca. 55.000 eksemplarer

ABFnyt Resten af landet udkommer i 49.000 eksemplarer.

Har I idéer til emner, som I ønsker at redaktionen skal sætte fokus på, ris eller ros til bladet, så send en mail til
kommunikation@abf-rep.dk