Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Vigtig information om nyhedsbreve og forsikringscertifikater

Vi er desværre blevet gjort bekendt med, at flere medlemmer ikke mener at have modtaget nyhedsbreve eller forsikringscertifikater fra ABF, de seneste måneder.

ABF bruger nyhedsbrev-systemet mailchimp, som desværre hos nogen mailudbydere nu bliver opfanget som spam-mails, uønskede mail, promoverings-mail eller lign. Da nyhedsbrevet er en vigtig og central del af kommunikationen ml. ABF og vores medlemmer, vil vi selvfølgelig gøre alt hvad der står i vores magt til at få rettet op på dette. Men I kan også hjælpe os, ved at tjekke jeres spamfilter (som kan hedde spam, uønsket post, promovering m.m.). Hvis/når i finder mailen fra ABF, vil man øverst oftest kunne markere den som ”Ikke uønsket mail/not spam” el. lign.

Du kan her se de seneste udsendte BestyrelsesNyt (nyhedsbrev til ABFs medlemmer) (kræver login).

På samme måde, er de udsendte forsikringscertifikater endt i spamfilteret hos en række modtagere. Her vil vi ligeledes opfordre jer til at tjekke jeres spamfiltre. Vi arbejde på at sende forsikringscertifikaterne ud på ny, så de ikke ender i spamfilteret igen. Tak for tålmodigheden.