nyheder.jpg

ABF's bemanding under coronavirus/COVID-19

12-03-2020

OPDATERET 21. APRIL 2020: ABF er nu delvist tilbage i de fysiske lokaler, hvilket betyder, at I igen kan kontakte os på det gamle telefonnummer: 33 86 28 30


På baggrund af myndighedernes seneste udmelding i forhold til coronavirus/COVID-19, har ABF besluttet at justere den daglige drift.
Nedenfor kan I læse mere om den aktuelle situation.

Alle kurser og medlemsaktiviteter i ABF er aflyst frem til påske.

Samtidig har ledelsen i ABF opfordret medarbejdere, der kan arbejde hjemmefra til at gøre dette. Vi følger således også myndighedernes anbefaling på dette område.

Det skaber imidlertid nogle udfordringer både for vores telefonsystem, men også på det personlige plan for den enkelte medarbejder, da en stor del af medarbejderne også er nødt til at passe deres børn samtidig med, at de passer deres forpligtigelser hos ABF.

Skriftlige henvendelser

Alle medarbejdere i sekretariatet kan koble sig op på ABF’s it-system hjemmefra, så vi kan betjene vores medlemmer skriftligt på bedst mulig vis.

ABF anbefaler derfor i denne periode, at medlemmer skriver til ABF på abf@abf-rep.dk frem for at ringe.

Har I generelle spørgsmål, vil det være en stor hjælp, hvis I først og fremmest orienterer jer i ABF-håndbogen og på hjemmesiden www.abf-rep.dk, og dernæst søger skriftlig rådgivning. 

Telefoniske henvendelser

Telefonerne er stadig åbne, men det bliver i en periode "det muliges kunst", og vi må forvente, at kapaciteten derfor kan være nedsat i perioder.

Vores interne telefon-omstilling kan ikke betjenes pt., hvorfor man kun kan kontakte ABF telefonisk på understående to numre, i tidsrummet ml. kl. 09.00 og 14.00.

I denne periode vil du ikke kunne blive stillet direkte igennem til medlemsrådgivningen, men i stedet bliver du ringet op, når der bliver en rådgiver ledig. Hvis du ønsker telefonisk rådgivning, er det derfor vigtigt, at du bliver ved din telefon, så vi kan ringe dig op.

Som beskrevet overover, er skriftlige henvendelser at foretrække pt.

For Juridisk/Økonomisk rådgivning: tlf 51 93 43 82

Andre henvendelser: tlf 51 94 86 99
(Dette kan være hjælp til Indmeldelse, login, spørgsmål til foreningshjemmesider, ABFnyt m.m.)

 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre forholdene for vores medlemmer, så hold løbende øje med ABF's hjemmeside.

Information

I den kommende tid vil ABF følge udviklingen nøje i forhold til myndighedernes udmeldinger.

Det betyder også, at I måske vil få flere nyhedsbreve fra os end I er vant til, så vi løbende kan orientere jer om den aktuelle situation.

Vi anbefaler også, at I løbende orienterer jer hos myndighederne og følger deres vejledning.

Husk også at holde jer orienterede om ABF på vores hjemmeside og på ABF’s sociale medier. I finder ABF på Facebook, Twitter og LinkedIn

På forhånd tak for jeres forståelse.

Tilmeld dig nyhedsbrev