nyheder.jpg

Nyt husordenskatalog fra ABF

15-09-2017

ABF lancerer nu et samlet husordenskatalog, der erstatter ABF’s tidligere husordener for etageejendomme og tæt/lav-bebyggelse. Idéen bag det nye katalog er, at der er flere valgmuligheder, så foreninger kan skræddersy den husorden, der passer til dem. Kataloget indeholder derfor både regler om højden på hækken og grill på altanen, ligesom der er flere muligheder indenfor samme emne, f.eks. om der må holdes husdyr eller ej.

En god husorden kan blandt andet være med til at sikre godt naboskab, skabe tryghed, forebygge konflikter og sætte ord på, hvordan beboerne kan tage hensyn til hinanden.

Vi afholder tre arrangementer i løbet af efteråret for at præsentere den nye husorden, i Aabenraa den 27. september, i Køge den 26. oktober og i Hillerød den 8. november 2017 (bemærk venligst, at der er venteliste til arrangementet i Aabenraa).

Arrangementerne vil blandt andet give viden om hvad en husorden kan indeholde, hvordan den vedtages, og hvilke sanktioner, der kan anvendes, når en beboer ikke overholder de fælles regler.

>> Download husorden

>> Tilmeld arrangement om husorden 

Tilmeld dig nyhedsbrev