nyheder.jpg

ABF-håndbogen online og trykt med 50% medlemsrabat

24-02-2017

ABF-håndbogen er online, og køber du abonnement inden 30. april 2017, får du den trykte håndbog med gratis. Medlemsforeninger får 50% rabat.

Af Lise Clemmensen

ABF-håndbogen er en håndbog for private andelsboligforeninger og professionelle aktører, der udførligt behandler juridiske, tekniske og økonomiske emner i forhold til drift af en andelsboligforening.

ABF-håndbogen er skrevet, så sværttilgængeligt stof bliver til at forstå, og den er fyldt med konkrete eksempler. Den er derfor et vigtigt opslagsværk for alle andelsboligforeningers bestyrelser og professionelle aktører som revisorer, advokater og ejendomsmæglere.

Sådan kommer I i gang

Både ikke-medlemmer, bestyrelser og andelshavere kan købe abonnement til den digitale håndbog. Som andelshaver skal du blot være opmærksom på, at du ikke kan betale med faktura.

Jeg er i bestyrelsen i en medlemsforening

 1. Gå til www.abf-håndbogen.dk (du skal ikke gå ind på abf-rep.dk)
   
 2. Klik på Min ABF-medlemskode og indtast medlemsnummer.
  Adgangskoden vil herefter blive sendt til den kontaktemail, som ABF har registreret på din forening. Har ABF ingen registreret kontaktemail, skal du henvende dig til ABF og oplyse en kontaktemailadresse. Herefter kan du få tilsendt kodeordet. Du kan enten maile til abf@abf-rep.dk eller ringe på 33 86 28 30.
   
 3. Log nu ind på www.abf-håndbogen.dk

 4. Klik på "Dit abonnement", som dukker op øverst på siden efter du har logget ind. Her kan du købe abonnement til medlemspris. Det er muligt at betale med kort eller faktura. 

Jeg er andelshaver i en medlemsforening

 1. Gå til www.abf-håndbogen.dk

 2. Klik på opret login som andelshaver nederst på siden.
  Du skal bruge foreningens medlemsnummer for at kunne oprette dig. Hvis du ikke kender foreningens medlemsnummer, kan du få det oplyst hos din bestyrelse.
  Når du er logget på, kan du se, om du allerede har adgang gennem din forening. Hvis der ikke er et link, der hedder ”Dit abonnement” øverst på siden, er det fordi du allerede har adgang.

Adgang for ikke-medlemmer

Hvis du ikke er medlem af ABF, kan du købe adgang ved at klikke på ”Køb adgang” nederst på siden.

Priser


ABF-håndbogen 2016, trykt version

Pris: 1.100 kr.
Medlemspris: 550 kr.

Ønsker du kun den trykte håndbog, kan du bestille den her.

Abonnement på den digitale ABF-håndbog
Pris: 1.700 kr. for det første år, herefter 800 kr. pr år.
Medlemspris: 850 kr. for det første år, herefter 400 kr. pr år.

INTRODUKTIONSTILBUD: bestil dit digitale abonnement inden 30.4.2017 og få den trykte håndbog med gratis!

Alle priser er inkl. moms og levering.

Oftest stillede spørgsmål

ABF har samlet svarene på de oftest stillede spørgsmål. Møder du udfordringer på din vej, kan du med fordel læse mere på vores spørgsmål og svar-side.
Oftest stillede spørgsmål

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrev