nyheder.jpg

Prisen "Årets andelsboligforening 2017" går til A/B Elleparken

13-12-2017

Andelsboligforeningen A/B Elleparken i København SV har vundet prisen som ”Årets andelsboligforening 2017”. Foreningen på 122 andelshavere vinder prisen for deres store fokus på miljøtiltag til gavn for både andelshavere og miljøet.

– At bo i andelsboligforening handler ikke kun om sig selv og naboen, men også om at forstå, at andelshaverne i fællesskab spiller en rolle ift. globale og nationale udfordringer og tager ansvar for at bidrage til løsninger. Det har andelshaverne fokus på i A/B Elleparken. Et fokus, der gør foreningen til Årets andelsboligforening 2017, udtaler ABF’s direktør Jan Hansen.

Fokus på miljø
Den københavnske andelsboligforening har løbende haft fokus på vedligeholdelse af deres store ejendom og det høster de mange andelshavere nu frugten af.

– Andelsboligforeningen vil gerne medvirke til, på et samfundsmæssigt plan, at understøtte bæredygtige miljømæssige tiltag. For fem år siden fik vi nye vinduer. I 2016 fik vi nyt tag. Med et byfornyelsesprojekt får vi vand- og varmemålere, får lavet skybrudssikring, får ny udendørsbelysning og ny varmeregulering i ejendommen. Allerede nu en besparelse på varmeregningen på ca. 1.400 kr. pr. andel, fortæller Lone Ast, formand i A/B Elleparken, og som indstillede foreningen til prisen.

Fakta om prisen
ABF ønsker at hylde og synliggøre de mange sunde og veldrevne andelsboligforeninger med engagerede andelshavere, der i fællesskab gør deres forening til et fantastisk sted at bo.
Prisen blev uddelt første gang i 2016 og i 2017 har 20 medlemsforeninger fra hele landet kæmpet om prisen.

Se TV2 Lorrys indslag fra foreningen

Tilmeld dig nyhedsbrev