nyheder.jpg

Gratis arrangementer til medlemmerne

11-01-2016

Emnerne spænder vidt på forårets ABF-arrangementer og er skruet sammen for at give jer værdifuld input, viden og inspiration til jeres forening. Og til livet som andelshaver.

Af Lise Clemmensen

Drømmer jeres forening om at nyde sommeren på nyetablerede altaner, om at udnytte solens energi eller savner I tips og tricks til at finde nye andelshavere, når I har boliger til salg? Så tjek ABF’s aktivitetskalender på abf-rep.dk. Her finder I arrangementer i hele landet.

Salgstips til hele landet
En af de eksperter, som I kan møde på de gratis arrangementer er ABF’s direktør Jan Hansen. Han giver jer medlemmer tips og gode idéer til, hvordan foreningen og sælger kan fremme salg af andelsboliger:
- Det er både i sælgers og foreningens interesse at der hurtigt findes en ny køber og dermed andelshaver til foreningen. Derfor har vi i ABF stor fokus på salg. Og den viden, vi har på området, vil vi gerne give videre til medlemmerne, forklarer Jan Hansen. 

Altaner til københavnere
Et andet emne, som hitter, er altanprojekter. Drømmen om at forlænge stuen med et uderum lever i mange foreninger og hos mange andelshavere. Det handler om livskvalitet, større boligareal og fastholdelse af andelshavere, især børnefamilier.
Et altanprojekt er både en juridisk og teknisk udfordring. Og på mødet deltager jurist Rasmus Juvik fra advokatfirmaet Grubbe advokater og arkitekt Henrik Suhr fra arkitektfirmaet Plan1. Og netop Henrik Suhr har stor ekspertise i at gøre altandrømme til virkelighed:
- Der er mange praktiske ting undervejs i et altanprojekt, og dem gennemgår jeg på møderne, så deltagere er blevet klogere på fx kommunale godkendelser, teknisk rådgivning og altanløsninger, fortæller Henrik Suhr.

Solceller til provinsen
Det er ikke kun i byerne, at andelshavere drømmer. I provinsen ønsker mange foreninger at få fælles solcelleanlæg. Et projekt som både kan skabe økonomiske besparelser og give en grøn profil til foreningen.
På ABF’s arrangementer om solceller, kan du derfor møde bygningsingeniør og konsulent Poul Pedersen. Han har stor erfaring i etablering af solcelleanlæg og hvad der skal til for at føre projektet ud i livet:
- Foreningen skal være opmærksom på lovgivningen på området og sikre sig, at der er styr på økonomien, inden man kaster sig ud i et fælles solcelleprojekt. Det kan vi informere om, så det bliver nemmere for deltagerne at komme videre i processen, fortæller Poul Pedersen.

Også for andelshavere
ABF’s arrangementer er også for menige andelshavere.
Derfor må du rigtig gerne fortælle om ABF’s medlemstilbud til dine naboer, for det er også hyggeligt at være flere afsted sammen.
ABF’s arrangementer er nemlig også en oplagt chance for at skabe lokale netværk og erfaringsudveksle.

Se ABF's arrangementer 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrev