nyheder.jpg

Folder og spørgeskema om efterladte cykler

09-08-2016

Bor du i en andelsboligforening med mange efterladte cykler, kan I kontakte jeres lokale politikreds og få politiet til at hente cyklerne. Du kan anmelde de efterladte cykler online.
Hjemmesiden hører under Nordsjællands Politi, men dækker hele landet.

Via politiets app kan du også tjekke, om en cykel er stjålet. App'en kan du downloade via Google Play og AppStore.

Efterladte cykler flyder mange steder især i Københavns Kommune, både på offentlige arealer og på private områder som baggårde og langs ejendomme.

ABF har en interesse i at hjælpe andelsboligforeninger med at håndtere efterladte cykler. Derfor har Københavns Kommune og ABF i fællesskab udarbejdet folderen Cykeloprydning i leje- ejer- og andelsboligforeninger, der giver tips og gode råd til, hvordan andelsboligforeninger bedst får styr på efterladte cykler. Folderen er værd at læse også selvom jeres forening ikke ligger i Københavns Kommune.

Københavns Kommune ønsker også at kortlægge cykeladfærden i kommunen for at kunne udvikle de bedste værktøjer til at skabe en ren cykelhovedstad til gavn for både indbyggere, pendlere og turister. Derfor har kommunen lavet et spørgeskema, der skal kortlægge cykeladfærden i hovedstaden. Spørgeskemaet er målrettet alle borgere, der cykler i Københavns Kommune.

Har du spørgsmål til folderen, er du velkommen til at kontakte Københavns Kommune på 33 66 33 66.
Har du spørgsmål til spørgeskemaet, er du velkommen til at kontakte Københavns Kommune, projektleder Marjanne Højgaard Curth på 20 84 89 97.

Ikon pdf Download folder

>>Svar på spørgeskema

Tilmeld dig nyhedsbrev