nyheder.jpg

ABF's standardvedtægter i nyt format

13-05-2016

ABF har ét samlet dokument, der dækker ABF's standardvedtægter for både etagebyggeri og tæt/lav bebyggelse.

ABF's medlemsrådgivning har fået henvendelser fra bestyrelser, der har været teknisk udfordret, når de skulle tilrette ABF’s standardvedtægter ift. om foreningen var tæt-lav eller etage.

For at forenkle anvendelsen af ABF's standardvedtægter ude i foreningerne, har medlemsrådgivningen derfor valgt at udarbejde 2 dokumenter:

  • ABF’s standardvedtægter for tæt/lav (word)
  • ABF’s standardvedtægter for etagebyggeri (word)
  • ABF’s standardvedtægter (pdf). (Denne har altid været tilgængelig på hjemmesiden. Tidligere var det i et word-format der gjorde det muligt at rette i.)

Målet er med dokumenterne er at sikre, at standardvedtægterne er nemme at anvende og grafisk præsentable.

Juridisk gennemarbejdet

ABF's standardvedtægter er juridisk gennemarbejdet af medlemsrådgivningen for at sikre, at vedtægterne overholder gældende lovgivning. Det skaber tryghed for jer ude i foreningerne. Det betyder også, at den juridiske ordlyd og dermed ophavsretten til ABF's standardvedtægter tilhører ABF.

I standardvedtægterne har ABF derfor markeret xx i de felter, hvor I gerne må rette i teksten. Resten af teksten skal forblive som i ABF-versionen.
Foretager I andre ændringer i dokumentet skal ABF's logo fjernes, da ABF ikke længere kan sikre det juridiske indhold og dermed ikke længere vil stå som ejer af dokumentet.

Har jeres forening brug for hjælp til at udarbejde eller opdatere foreningens vedtægter, står ABF’s medlemsrådgivning altid klar med medlemstilbud om en vedtægtsgennemgang. Her får I mulighed for at få jeres særlige ønsker bibeholdt og samtidig sikre, at de overholder gældende lovgivning.

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte medlemsrådgivningen på 33 86 28 30 eller på abf@abf-rep.dk.

 

>>Læs mere om ABF's standardvedtægter

>>Læs mere om vedtægtsgennemgang

 

Tilmeld dig nyhedsbrev