nyheder.jpg

Københavns Kommune erkender dårlig renholdelse

15-02-2013

Københavns Kommune erkender, at de mange andelsboligforeninger, som betaler kommunen for fortovsrenholdelse ikke får, hvad de betaler for.

”Vi skal ligesom en masse andre også blive mere effektive og bedre til det arbejde, vi laver”, siger Claus Robl fra Center for Renhold i Københavns Kommune til P4 København og lover, at kommunen nu vil gøre noget ved den mangelfulde renholdelse.

”Vi er ikke interesseret i at have utilfredse kunder, der ikke føler, at de får den leverance, som de ret beset betaler for. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at gå i dialog med grundejerne, viceværter og dem, der ellers bestyrer det,” siger Claus Robl.

Fokus i ABFnyt
Kommunens erkendelse kommer efter, at ABFnyt har sat fokus på kommunens mangelfulde renholdelse, som betyder, at de københavnske andelshavere ofte selv må ud med kost og spand.

”Den undersøgelse, vi har foretaget blandt vores medlemmer, viser, at der ikke er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det er ikke i orden, siger Line Himmelstrup, der er chef for politik og jura i ABF.

"Andelsboligforeningerne betaler kommunen for at levere en renholdelsesydelse, og så må man også forvente, at der bliver gjort rent - ikke bare halvrent,” pointerer Line Himmelstrup, der er glad for, at kommunen tilsyneladende er villig til rette op på forholdene.

Tilmeld dig nyhedsbrev