oestjylland.jpg

Østjylland

Links til foreninger i kredsen:

Har jeres forening en hjemmeside, og ønsker I at have et link her på siden?

Skriv en mail til abf@abf-rep.dk med jeres oplysninger, og foreningens hjemmeside vil snart være at finde her på siden. 

ABF har brug for følgende oplysninger:

  • Hjemmesideadresse
  • Medlemsnummer
  • Navn på foreningen
  • By
  • Antal andele i foreningen
  • Evt. tekst om foreningen, max 300 anslag inkl. mellemrum  

Foreninger i kredsen: 

 

Andelsforeningen Digesvalen

Studstrup

12 andele

Info om foreningen
Vi er en veldrevet andelsboligforening med en sund økonomi. Foreningen er oprettet i 2005 - består af 12 boliger, alle er 1-planshuse med skoven som nærmeste nabo og med bare 5 min. gang til vel nok Danmarks smukkeste udsigt over Kaløvig til Mols.

 

Andelsboligforeningen Farvergade

Horsens

30 andele

Info om foreningen
Vores ejendom er etagebyggeri med 30 lejligheder fordelt på 4 etager. Ejendommen ligger i centrum af Horsens, kun få minutters gang fra hovedstrøget.

I løbet af året afholder vi forskellige sociale arrangementer, såsom grillaftener, fællesspisninger, julefrokost og lidt havearbejde, for dem, der har lyst.

 

Andelsboligforeningen Firkløveret

Galten

30 andele

 

Andelsboligforeningen Fiskbæk

Malling

20 andele

Info om foreningen
Andelsboligforeningen Fiskbæk består af 20 andele spredt rundt i et kuperet terræn. Godt uforpligtende fællesskab. Tre hustyper: 12 etplanshuse, 5 huse i tre forskudte plan, 3 huse i to forskudte plan. Fiskbæk ligger bynært i Malling. 15 km til Aarhus centrum, med god busforbindelse i kort afstand.

 

AB Fussingbjerg 24-46

Gjern 

12 andele

Info om foreningen
Andelsboligforeningen er beliggende i det naturskønne område Gjern Bakker, som er en del af Det Midtjyske Søhøjland, med skove, søer åer og Danmarks eneste flod - Gudenåen - hvoraf "bifloden" Gjer Å ligger i vort nærområde.

 

A/B Holme Bjerge Parken

Højbjerg

39 andele

Info om foreningen
A/B Holme Bjerge Parken består af 39 andele i 1 plan, fordelt på 5 størrelser, hertil kommer 3 fælleshuse og fælles carporte til andelshavernes  biler. Holme Bjerge Parken ligger i et naturskønt  område nær Jelshøj, Århus' højeste punkt, tæt ved grønne områder og god busforbindelse til Aarhus centrum.

  

Andelsboligforeningen Kildeparken 

Skanderborg

21 andele

Info om foreningen 
Vores andelsboligforening ligger i Skanderborg i det populære område Højvangen, som er kendt for et omfattende stisystem og tæt på indkøb, skoler, institutioner, svømmehal og idrætsfaciliteter. Vi er omgivet af skov og bor et stenkast fra søen. 

 

AB Marsvej

Silkeborg

26 andele

Info om foreningen
AB Marsvej er en Andelsboligforening med 26 boliger samt et fælleshus, som ligger i Gjessø 7 km. syd for Silkeborg. Naturen giver mulighed for mange oplevelser, desuden findes landets højeste indsø, hvor der er mulighed for at bade.

I Gjessø er der dagligvarebutik, vuggestue, børnehave og skole. Ligeledes er der en velfungerende idrætsforening og sportshal. 

 

AB Naverparken

Silkeborg 

35 andele 

Info om foreningen
ABF Naverparken er beliggende i Silkeborgs nordvestlige del, tæt på grønne områder og Langsøen. Der er ca. 3 km. til centrum og der er busforbindelse en gang i timen ind til Torvet.

Byggeriet af ABF Naverparken startede i december 2005. De første andelshavere flyttede ind i ABF Naverparken i november 2006 og de sidste i februar 2007.  

 

Andelsboligforeningen Nymarksvej

Mårslet

49 andele

Info om foreningen
Vores boliger består af 49 rækkehuse i 6 forskellige typer og størrelser.
Vi er fælles om mange ting. Har man lyst, kan man f.eks. deltage i fællesspisning.
Vi har et stort fælleshus, legeplads, værksted, vaskeri, trailer og meget mere.
Læs mere på vores hjemmeside.

 

Andelsboligforeningen Omegaparken

Viby J

24 andele

Info om foreningen
Vi er en privat andelsboligforening for seniorer bygget i 1993. Den består af 24 boliger i et plan og fælleshus i to etager samt overdækket tørrerum.

Omegaparken ligger i Århus' syd-vestlige hjørne med ca. 6 km til Århus centrum.
Foreningen ligger midt i et boligområde, tæt på indkøb (800 m) og offentlig transport (50 m) og nær på lokalcenter Bøgeskovhus.

 

AB Præsteengen

Hjortshøj

21 andele

Info om foreningen
Rækkehuse samt fælleshus med festsal, køkken, hobbyrum og gæsteværelser.
Vi er seniorer, +50 og uden hjemmeboende børn. Vi sørger selv for vedligehold af vort store grønne udenomsareal, månedlig fællesspisning, ugentlig kaffeaften, tre-fire fælles arbejdsdage om året samt en del andre aktiviteter.

 

Andelsboligforeningen Seniorbo

Odder

14 andele

Info om foreningen
Andelsboligforeningen "Seniorbo" er en andelsboligforening for seniorer der er fyldt 55 år.

Foreningen er beliggende på en ca. 6.000 kvm stor grund i kvarteret Saloparken i den vestlige del af Odder. Grunden er kuperet og højtbeliggende med en vidstrakt udsigt fra de fleste huse bl.a. til Aarhusbugten, Samsø, Tunø m.v.

 

A/B Seniorbo 2

Viby J

24 andele

Info om foreningen
Vi er en selvadministrerende 50+ andelsboligforening i den sydvestlige del af Aarhus.
Foreningen består af 24 huse bygget som åben, lav bebyggelse omkring et fælleshus. Vores sted bliver ofte betegnet som oaselignende af besøgende.
Bebyggelsen har fire hustyper på hhv. 103, 97, 93 og 78 m2. Husene er ældrevenlige, og alle har en lille privat have på såvel forside som på bagside af huset.

 

Andelsboligforeningen Seniorbo Flinthøjen

Hinnerup

20 andele

Info om foreningen
Ønskes yderligere oplysninger om Seniorbo Flinthøjen, henvises til hjemmesiden www.seniorbo-flinthojen.dk

 

Seniorbo Hørning

Hørning

22 andele + fælleshus

Info om foreningen
Seniorbo Hørning er en meget velfungerende andelsboligforening bestående af 22 et-plans boliger samt et meget flot fælleshus beliggende naturskønt og tæt på butikscenter.

 

AB Skelbo

Aarhus N 

30 andele

Info om foreningen
Skelbo består af 30 rækkehuse på en af de allerhøjeste beliggenheder i Aarhus med kig ud over bugten og få minutters cykelafstand til fx Skejby Sygehus eller Aarhus Universitet. Foreningen er fra 1984. 

 

AB Skovgaarden

Randers

19 andele

Info om foreningen
AB Skovgaarden er stiftet i 2007 og består af to opgange: Prins Christians Gade 10 og Skovbrynet 2. Der er sammenlagt 19 andelslejligheder og 1 lejlighed til leje, samt et værkstedslejemål i underetagen. Bygningen er fra 1934 og har bl.a. huset en tobaksforretning, et mejeriudsalg og en købmand. Bygningen er bevaringsværdig.

 

Andelsboligforeningen Skærgårdsparken

Egå

22 andele

 

Smedhøj 3

Horsens

18 andele

Info om foreningen
Foreningen er oprettet i 2005, består af 18 andele i dobbelthuse på 106 kvm.

Husene ligger op til et naturskønt, fredet område med et lille vandløb og rigt dyreliv, - det er ikke usædvanligt at rådyrene ”hilser på”.  Der er et omfattende stisystem og tæt på indkøb, skoler, institutioner, svømmehal og idrætsfaciliteter.

 

Andelsboligforeningen Smuglerstien

Ebeltoft

33 andele

Info om foreningen
A/B Smuglerstien ligger midt i Ebeltoft med en formidabel udsigt mod vest over havnen, Ebeltoft Vig og kysten mod Mols, hvor der ofte er fantastisk flotte solnedgange over Mols Bjerge.

Alle boliger har terrasse eller altan, og bebyggelsen har fælleslokaler og gæsteværelser, som beboere kan leje billigt. Beliggenheden midt i byen giver beboerne let adgang til Ebeltofts mange tilbud.
 
 

AB Solparken

Risskov

23 andele

Info om foreningen
Foreningen er etableret i 2015 og er placeret i Risskov. Tæt ved strand og sø, og i cykelafstand til Aarhus. Andelene er 92 kvm i to etager. Foreningen har et godt liv, og flere sociale arrangementer i løbet af året. Læs mere på vores hjemmeside.

 

Andelsboligforeningen Solvejen

Gjessø, Silkeborg

12 andele

Info om foreningen
AB Solvejen ligger i Gjessø 7 km syd for Silkeborg, tæt på natur og badesø. Byen har dagligvarebutik, skole, børnehave, vuggestue og en aktiv idrætsforening. Alle andelene har egen have og vi har et stort fællesareal med grill/bålplads, og plads til køkkenhave.

 

AB Teglhøjen

Harlev

16 andele

 

Andelsboligforeningen “Vænget"

Tilst

21 andele

Info om foreningen
Foreningen blev etableret i 1998 med 21 rækkehuse med egen have og 1 fælleshus.
Der er 4 størrelser boliger, 3 huse på 65 m2, 3 huse på 75 m2, 9 huse på 86 m2, 6 huse på 103 m2.
VELKOMMEN TIL HAVKÆRVÆNGET 95-137
8381 TILST