Spring navigationen over og gå direkte til indhold
NYHEDER

Året Andelsboligforening 2018 er...

ABF-prisen ”Årets andelsboligforening 2018” går til A/B Marsvej i Silkeborg

DEL ARTIKEL


Andelsboligforeningen A/B Marsvej i Silkeborg har vundet prisen som ”Årets andelsboligforening 2018”. Foreningen vinder prisen for evnen til at engagere andelshaverne i den daglige drift, hvor en lang række af foreningens andelshusstande deltager i et af foreningens mange udvalg eller sidder i bestyrelsen.

– Det handler om at engagere hinanden i et fællesskab, hvor der er plads til den enkelte andelshaver. Derfor er det også vigtigt, at andelshaverne kan deltage på deres egne præmisser. Vi har både et Teknisk udvalg, et Festudvalg, et Petanqueudvalg, et Udeudvalg og et Fælleshusudvalg. Det handler om at få folk engageret, så de føler, de bidrager, fortæller Ulla Vejvad, kasserer i A/B Marsvej, og som indstillede foreningen til prisen.

ABF’s landsformand Hans-Erik Lund udtaler:
– En andelsbolig er jo både et økonomisk, praktisk og socialt fællesskab, og det er fantastisk at møde en forening som A/B Marsvej, der har et stort fokus på at løfte de praktiske opgaver i flok. Her er andelsboligen ikke blot en ejerform, men en livsform, og netop evnen til at inddrage andelshavere og ikke kun bestyrelsen gør A/B Marsvej til ”Årets andelsboligforening 2018.

Fakta om prisen:
ABF ønsker at hylde og synliggøre de mange sunde og veldrevne andelsboligforeninger med engagerede andelshavere, der i fællesskab gør deres forening til et fantastisk sted at bo. Prisen blev uddelt første gang i 2016, og i 2018 har 20 medlemsforeninger fra hele landet kæmpet om prisen. Med titlen vinder foreningen et års gratis medlemskab af ABF.

 

Foto: Helene Bagger

ABF-håndbogen

En håndbog for private andelsboligforeninger om juridiske, tekniske og økonomiske emner.

DOKUMENTER

Brug ABF's standarddokumenter og få ensrettet jeres procedurer. 

LOV & FAKTA

Alt hvad du kan have brug for at vide, når du bor i en andelsboligforening.