medlemsservice.jpg

Ny formand i foreningen

Har I lige skiftet formand eller bestyrelse i jeres forening, er der nogle praktiske ting, der er værd at vide i forhold til jeres medlemskab af ABF.

1. ABF's kontaktperson

Det er oftest formanden, der er ABF's kontaktperson i jeres forening. Hvis I skifter formand, skal I derfor informere ABF, så I er sikre på, at I ikke går glip af vigtig information om jeres medlemskab eller særlige fordele.

I kan informere ABF på tlf 33 86 28 30 eller på e-mail abf@abf-rep.dk. I kan også udfylde kontaktformularen: formandsændring.

Som medlem af ABF har I mulighed for at abonnere på ABF bestyrelsesNYT, som informerer om kurser, arrangementer, ny lovgivning, nye medlemstilbud mm.

ABF bestyrelsesNYT bringer også "Månedens artikel", hvor vi går i dybden med et emne, fx foreningens lån, husorden eller skybrud.

I kan tilmelde jer ABF bestyrelsesNYT ved at udfylde formularen her. Her kan I også vælge at modtage ABF aktivitetsNYT, som er et ekstra medlemsnyhedsbrev, der informerer om kurser og arrangementer i jeres lokalområde.

2. Jeres medlemskab

Ved et formandsskifte er det oplagt at få kigget på jeres medlemskab. Får I udnyttet jeres medlemsfordele? Ved I, hvad I kan bruge ABF til? Har I overvejet at tegne en bestyrelsesansvarsforsikring eller tage på et kursus om overdragelse? I kan få et overblik over alle medlemsfordele her.

Husk, at I altid har adgang til gratis download af ABF's standarddokumenter når man som medlem er logget ind på ABF's hjemmeside. Alle i en medlemsforening kan oprette sit eget personlige login. Det kræver kun, at man kender sit medlemsnummer i ABF.

Har I brug for at vide mere om ABF, kan I læse Ikon pdf ABF's vedtægter og Ikon pdf ABF's målsætninger og principper.

3. Det lokale ABF

Jeres forening er tilknyttet en lokal ABF-kreds. ABF består af 11 kredse, som varetager kontakten til medlemmerne og det politiske arbejde på lokalt plan. Kredsen står i øvrigt også for nogle lokale arrangementer og erfaringsudvekslinger, som I har mulighed for at deltage i - det er som regel gratis. Foreningerne i kredsen vælger deres repræsentanter hvert år på kredsgeneralforsamlingen. I kan læse mere om kredsene og finde kontaktinfo på jeres kredsbestyrelse her.

4. Medlemsbladet ABFnyt

ABFnyt bliver sendt til ABF's formand/kontaktperson fire gange årligt. Det er herefter kontaktpersonens opgave at omdele bladet til de øvrige andelshavere i foreningen. ABF kan dog mod et gebyr tilbyde at sende ABFnyt direkte til andelshaverne. Det kan I læse mere om under ABFnyt - abonnement og annoncer.

Har I spørgsmål om jeres forenings medlemskab af ABF, er I altid velkomne til at kontakte sekretariatet på tlf. 33 86 28 30 eller på abf@abf-rep.dk for yderligere information.