medlemsservice.jpg

Foreningshjemmeside gennem ABF

Tilmeld jer foreningshjemmeside

Komplet webløsning skræddersyet til boligforeninger

ABF har i samarbejde med Go2net udviklet en hjemmesideskabelon særligt til andelsboligforeninger. Her kan I fortælle omverdenen om jeres forening, I kan uploade de seneste referater fra generalforsamlinger, I kan oprette en venteliste, og beboerne kan booke fælleshuset. Hjemmesiden fås i to versioner, som begge har et enkelt design og er lette at redigere, så de passer til lige netop jeres forening.

>> Se et eksempel på en foreningshjemmeside

>> Se videomanualer til brug af systemet

Begge versioner indeholder

  • 100% Mobiloptimering
  • Nem administration
  • Daglig backup
  • Optimeret til Google
  • Gratis videomanualer
  • Gratis support

Hvilken version skal vi vælge?

Den store version indeholder en række ekstra funktioner, som er nyttige, hvis forenings-hjemmesiden også skal bruges som et internt værktøj. Det gælder kalenderfunktionen, hvor I kan gøre opmærksom på fællesaktiviteter som arbejdsdage og generalforsamlinger med tilmeldingsfunktion. Bookingfunktionen giver mulighed for at booke fx jeres fælleshus eller den fælles trailer, mens lukkede sider-funktionen giver mulighed for at lægge indhold på hjemmesiden, som man kun kan se, hvis man har et login - det kunne fx være interne dokumenter.

Derudover har brugeren af den store pakke mere plads, der kan oprettes flere sider, og man har lidt mere frihed i forhold til valg af farver på hjemmesiden.

Ikon pdf Guide til brug af funktionerne i den store version

Funktioner og priser

 Funktioner overblik

Der vil blive faktureret forud for 1 år ad gangen. ABF forbeholder sig ret til løbende prisregulering i overensstemmelse med nettoprisindekset. Brugerne vil i så fald blive varslet.

Sådan kommer I i gang

Det er nemt og hurtigt at komme i gang. I udfylder bare den simple tilmeldingsformular på linket herunder. I skal bruge jeres medlemsnummer hos ABF for at kunne bestille jeres nye hjemmeside. Når I har tilmeldt jer, vil I modtage en e-mail med alle de oplysninger, I skal bruge for at komme i gang med jeres nye hjemmeside.

Tilmeld jer foreningshjemmeside

Support og vejledning

Gratis videomanualer
Go2nets hjemmesidesystem er enkelt at bruge, og det kræver ikke, at man har kendskab til kodning eller på anden måde er IT-ekspert. Kommer man i tvivl undervejs om, hvordan man gør, så har Go2net udviklet en omfattende samling af gratis videomanualer, som kort og letforståeligt forklarer, hvordan de enkelte elementer fungerer. Video-manualerne er tilgængelige, når man er logget ind i hjemmesidesystemet.

Gratis support fra ABF
Udover de gratis videomanualer yder ABF support til medlemmer på telefon og e-mail. Her kan du stille specifikke spørgsmål til jeres foreningshjemmeside og få hjælp til, hvordan du bruger systemet.

Starthjælp
Ønsker jeres forening en nem start på jeres nye hjemmeside, så tilbyder ABF en startpakke, hvor foreningens eget indhold bliver organiseret og lagt op, så hjemmesiden er brugbar med det samme. Foreningen skal dog selv producere indholdet (tekst, billeder, dokumenter) og sende det til ABF. Startpakken er et tilkøb og koster 800,-kr (eks. moms). Prisen er et engangsbeløb.

Vi har allerede en hjemmeside - kan den overføres til den nye?

Nej, det kan den ikke automatisk. Det kræver at man manuelt kopierer indholdet fra den gamle hjemmeside og sætter det ind på den nye. Det er i øvrigt altid en god idé at have tekst, billeder og dokumenter fra hjemmesiden liggende på en computer som en ekstra sikkerhed.

Har I et domænenavn (fx www.andelsboligforeningen.dk), som I gerne vil genbruge, så kan det godt lade sig gøre.

Tilmeld jer foreningshjemmeside