subpage-top-right-banner.jpg

ABF bestyrelsesNYT

Er jeres forening medlem af ABF, har I mulighed for at abonnere på ABF bestyrelsesNYT, som informerer om kurser, arrangementer, ny lovgivning, nye medlemstilbud mm.

ABF bestyrelsesNYT bringer også "Månedens artikel", hvor vi går i dybden med et emne, fx foreningens lån, husorden eller skybrud.

ABF's medlemmer er delt op geografisk i 11 kredse. Er du i tvivl om, hvilken kreds din forening tilhører, kan du se et overblik over kredsene herunder.

Ikon pdf Oversigt over ABF's kredse

Aktivitetsmails

Udover ABF bestyrelsesNYT kan du vælge også at abonnere på ABF aktivitetsNYT. Her vil du modtage en mail, når der er et kursus eller arrangement i nærheden af din forening inden for den nærmeste fremtid.

Modtager du allerede ABF bestyrelsesNYT, men vil du gerne tilmeldes ABF aktivitetsNYT, så skal du bare opdatere dine oplysninger. Det gør du ved at klikke på "Tilmeld aktivitetsNYT" i højre side af den seneste bestyrelsesNYT, du har modtaget, eller ved at klikke på "Opdatér min profil" nederst i nyhedsbrevet.

Modtager du ikke ABF bestyrelsesNYT, og ønsker du at modtage begge nyhedsbreve, skal du bare sætte flueben under "AktivitetsNYT" herunder.