aktiviteter.jpg

Kredsgeneralforsamling - Sydjylland

Dato og tid: 27-09-2021 kl. 19.00 - 22.00
Landsdel: Region Syddanmark
Type: Arrangement
Sted: Hotel Røde-Kro, Vestergade 2 , 6230
Pris: Gratis

Det er kun andelsboligforeninger, der er medlem af ABF, som kan deltage i kredsgeneralforsamlinger.

 

Kære medlemsforeninger i Sydjylland

Det er endelig blevet tid til at afholde kredsgeneralforsamling i kreds Sydjylland. To år er gået siden sidste generalforsamling, så vi er glade for at kunne invitere jer til kredsgeneralforsamling i september.

Corona-nedlukningen lagde meget ned, men andelsboligområdet har ikke stået stille. Derfor vil vi på kredsgeneralforsamlingen gøre status på andelsboligområdet. Kom og hør ABF’s direktør gøre status på bl.a. afskaffelse af den offentlige ejendomsvurdering for andelsboligforeninger.

Hør også om ABF’s nye medlemstilbud, og status på ABF’s interne udvikling.

2020 og 2021 har stået i genforeningens tegn her i Sydjylland, og vi vil slutte generalforsamlingen af med et lille foredrag om ”Genforeningen i praksis” med Carsten Porskrog Rasmussen. Carsten er enhedsleder for historie, Museum Sønderjylland, og adjungeret professor i historie ved Aarhus Universitet. Hør om den konkrete, og indimellem besværlige, virkelighed i at overføre en landsdel fra ét land til et andet. Hvordan ændrer man fx administrative forhold som skole, kommune, eller valuta? Ud over disse praktisk-administrative forhold handler foredraget også om udviklingen af landsdelen i årene efter 1920, hvor bl.a. andelsbevægelsen vandt frem.

Undervejs inviterer vi på kaffe/te og lidt at spise.

Vi glæder os meget til en god aften. Vel mødt!

Med venlig hilsen

På vegne af kredsbestyrelsen

Lisa Lassen, kredsformand


Tilmelding til Kredsgeneralforsamling - Sydjylland

27-09-2021 kl. 19.00 - 22.00