Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Udstillere på Andelsboligdagen i København

Clever

Clever er landets førende ladeoperatør, der siden 2009 har arbejdet målrettet for at forbedre ladeinfrastrukturen i Danmark og accelerere den grønne omstilling.
Clever har i dag Danmarks største ladenetværk, som kun vokser og vokser. Du finder over 25.000 Clever-ladepunkter fordelt rundt omkring i byen, på landet, på arbejdet, ved supermarkedet og langs motorvejene.
Mere end 800 boligforeninger har valgt Clever ladestandere, blandt andet fordi Clevers løsning er designet til andelsfællesskabet: simpelt, uden administration og til en gennemsigtig, lav pris. I får en samlet, fælles ladeløsning som I selv ejer, hvor I har det store overblik, og Clever står for alt andet. Det er lige til at forstå, og nemt at formidle videre til alle i foreningen.

Clever logo

Kategori: Ladestandere

Find os på stand 1

Söderberg & Partners

Vores mæglere er uafhængige rådgivere, der hjælper virksomheder med at vælge og administrere deres erhvervsforsikringer og firmapension. De arbejder udelukkende på vegne af jer og sørger dermed for at finde frem til de løsninger, der passer jer bedst. Det kan være komplekst og tidskrævende at stå for disse aftaler selv. Hvad siger lovgivningen? Og har man fået tænkt på det hele? Det har vores forsikrings- og pensionsmæglere fuldstændig styr på. Ud fra jeres ønsker og behov gennemgår jeres mægler de forskellige leverandører og produkter og præsenterer derefter de bedste muligheder for jer. Når I er tilfredse og kommet godt i gang, vil vi løbende overvåge jeres aftaler, så vi sikrer, at I altid har de mest optimale løsninger og kan informere jer og jeres medarbejdere om eventuelle ændringer i lovgivningen. Vi tror på værdien af at tænke anderledes og konstant udfordre, ændre og udvikle den traditionelle måde at yde forsikrings- og pensionsrådgivning.

Söderberg & Partners logo

Kategori: Forsikringer

Find os på stand 2

Proline Danmark

Proline Danmark er en specialiseret virksomhed i relining og strømpeforing af faldstammer, kloak og ventilation. Vores løsninger er meget bæredygtige og beboervenlige, da vi genbruger de eksisterende rør i ejendommen og indfører et nyt selvbærende rør, som forlænger levetiden på minimum 50 år.
Beboere skal ikke genhuses, og der er ikke noget bygningsarbejde i forbindelse med renoveringen. Vi er behjælpelige med al nødvendig varsling og nøglehåndtering og står til rådighed under hele projektet.
Proline Danmark er en del af Proline Group, som er svenskejet og har eksisteret siden 1994, og vi findes i 6 lande. Med vores metoder vil I typisk spare 50% i forhold til en traditionel rørudskiftning, og dermed vil jeres vedligeholdelsesbudget række længere.
Besøg vores stand og hør mere om vores løsninger og se nærmere på produkterne.

Proline logo

Kategori: Faldstammer og ventilation

Find os på stand 3

ista Danmark

Vi tilføjer ejendomme og deres beboere og ejere bæredygtig værdi. Det gør vi ved at administrere data og processer, der gør ejendomme mere klimavenlige, sikre og trygge.
Vores produkter og services gør individuelt energiforbrug transparent for beboerne, så de kan spare energi, forbrugsomkostninger og CO2. Det sker bl.a. via vores app, webportal eller månedlige forbrugsoplysninger, der bliver tilsendt digitalt. Det betyder, at det bliver nemmere for beboere at yde et aktivt bidrag til klimabeskyttelse og samtidig mindske udgifterne til forbrug.
Gennemsnitligt sparer hver husholdning 20 % på deres årlige varmeforbrug og forbrugsomkostninger ved at følge mere aktivt med i forbrugsudviklingen.

ista logo

Kategori: Forbrugsmålere

Find os på stand 4

RUM

Fra arkitektydelser til tilstandsrapporter og vurderinger
RUM – tidligere kendt som Friborg og Lassen - arbejder med at skabe nyt og meningsfuldt liv i københavnske andelsboligbebyggelser. Vi rådgiver omkring renovering, vedligeholdelse, restaurering og indpasning af tilbygninger og nybyggeri i eksisterende andelsboligbebyggelser. Derudover har vi et specialiseret team, der udarbejder tilstandsrapporter og andelsvurderinger.
Rådgivning i øjenhøjde
RUMs rådgivning spænder bredt fra nyere bebyggelser til bevaringsværdige bygninger. Uanset opgaven er vi specialister, der med mange års erfaring og dybdegående viden, løser de forskellige og komplekse problemstillinger, som meningsfuld forandring kræver.
RUM er lig med rådgivning i øjenhøjde. Vi har fokus på samskabelse og tror på, at vi i fællesskab kan gøre det bedre. Derfor går arkitektur og proces med kunde og beboere altid hånd i hånd hos RUM. Hele vejen - fra første idé til byggeopgaven er udført og beboerne trives i de nye rammer.

RUM logo

Kategori: Byggerådgivning og arkitekter

Find os på stand 5

Idealcombi

Danmarks største vinduesfabrik - beliggende i Thy ”Cold Hawaii”
Idealcombi A/S er en familieejet dansk vinduesproducent der udvikler, fremstiller og sælger vinduer og døre i træ/aluminium.
Hos Idealcombi har vi lige siden begyndelsen lagt al vores thyboske stædighed i at udvikle vinduet. I at forbedre holdbarhed, isolering, vedligeholdelse og design gennem nye materialer, nye konstruktioner og nye produktionsmetoder.
Idealcombi er kendt som pionererne indenfor branchen, der lancerede den banebrydende nyhed idealcore™ som løser de 4 basale udfordringer i jagten på ”det ideelle vindue”.
Vi tilbyder i dag Danmarks mest innovative produktprogram med 6 produktserier inden for vinduer og døre.
Virksomheden har siden det første vindue blev fremstillet i 1973 haft domicil i Hurup i Thy og hovedsædet rummer i dag 100.000 m² til produktion og administration.

idealcombi logo

Kategori: Vinduer og døre

Find os på stand 6

Nordea

Nordea Ejer- og andelsboligforeninger er et landsdækkende team i Nordea Bank, med speciale i at yde rådgivning til ejer- og andelsboligforeninger. Vi hjælper til dagligt foreninger med planlægning og finansiering af renoveringsprojekter, og hjælper med overblik over effekter ved realkreditomlægninger.
I Nordea Ejer- og Andelsboligforeninger er vi specialister og nørder inden for foreningssegmentet. Som kunde hos os, vil I få tilknyttet en rådgiver der kender jeres foreningen og gerne deltage på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger efter behov.
Vi bestræber os på at være kompetente og proaktive, og vil gerne være bestyrelsens finansielle sparingspartner, der ikke er mere end en mail eller et telefonkald væk.
Lad os starte dialogen med et uforpligtende møde med bestyrelsen. Vi hjælper med at afdække jeres muligheder, så de ønsker og ideer I har, kan blive en realitet. Oplæg til ny finansiering og eventuel vurdering af ejendommen er uden omkostninger og forpligtelser for foreningen.

Nordea logo

Kategori: Bank

Find os på stand 7

Wantzin Ejendomsadvokater

Hos Wantzin Ejendomsadvokater er vi specialiseret i administration af andelsboligforeninger.
Vi leverer altid en professionel, personlig og engageret rådgivning, uanset størrelsen på jeres andelsboligforening.
Vi er altid på forkant når der sker noget nyt på boligområdet, hvorfor vi ser nye muligheder og eventuelle problemstillinger, længe før de opstår. Dette giver jeres forening mulighed for at få tingene gjort korrekt fra start og dermed spare tid og penge.
Alle foreninger i administration hos Wantzin Ejendomsadvokater får tildelt deres eget team af medarbejdere bestående af en rådgiver, en der varetager salg af andele og en bogholder. På den måde har I faste medarbejdere at sparre med, som kender jeres forening indgående. Derfor vil I altid opleve, at vi er lige ved hånden. Det er gennem den gode dialog med vores foreninger, at vi udvikler os i fællesskab. Derfor står vi også med en stærk Google-rating på over 50 anmeldelser.
Stort velkommen hos Wantzin Ejendomsadvokater.

Wantzin logo

Kategori: Advokat

Find os på stand 8

Gaihede ingeniører & arkitekter

Vi styrer renoveringer trygt i mål
Gaihede er en rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed, der primært arbejder i hovedstadsområdet med vedligeholdelse, restaurering, renovering og udvikling af ejendomme. Vores største kundegruppe er ejer- og andelsboligforeninger.
Vi styrer større renoveringer fra start til slut. Vi har stået i spidsen for alle typer af opgaver; totalrenoveringer, tag- og vinduesudskiftning, udskiftning af VVS, nye altaner, renovering af faldstammer, udvikling af gårdanlæg og meget mere.
Vi fungerer også som uvildig rådgiver i andres projekter.
Vi har stærke fagkompetencer indenfor både byggeri, teknik og arkitektur, og kan rådgive jer uanset hvilket projekt, I har i tankerne.
Vi planlægger og udfører renoveringen i tæt dialog med jer. Vi finder de bedste løsninger til jeres behov. Vi sørger for at udvælge de bedste byggefirmaer til opgaven, er jeres øjne og ører på byggepladsen, sikrer kvaliteten i udførelsen, overholdelse af aftaler, tid og økonomi.

Gaihede logo

Kategori: Rådgivning og ingeniører

Find os på stand 9

Bekey

Med Bekeys løsning installeret i opgangen får beboere i aflåste opgange mulighed for at få leveret dagligvarer, måltidskasser og pakker, uden at man behøver være hjemme eller udlevere en fysisk nøgle.
Bekey er gratis at få installeret i opgangen – det kræver blot accept fra ejerforening eller administration.
Det er kun personer med et legitimt ærinde der får adgang til opgangen eks. hjemmeplejere, omdelere eller chauffører der afleverer måltidskasser, pakker eller lign. Det registreres præcist hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i opgangen og hvornår. Dertil kan adgang til opgangen tildeles og fratages øjeblikkeligt.
Med Bekey installeret slipper man for at udlevere fysiske nøgler, der potentielt kan blive væk, stjålet eller kopieret.
Det kalder vi flexlevering.

Bekey logo

Kategori: Låsesystem

Find os på stand 10

Christensen Kjærulff

Christensen Kjærulff er et mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma baseret i København.
Vores engagerede tilgang er grundlæggende for alt hvad vi gør. Vi tager os tid til at forstå vore kunders individuelle behov og deres omgivelser. Vores mission er at være den bedste økonomiske sparringspartner, der ikke blot er tæt på, men også forstår.
Vi specialiserer vi os i at rådgive andelsbolig- og ejerforeninger. Med over 500 eksisterende kunder, er vi førende inden for dette område. Vores erfarne team arbejder tæt sammen med eksterne administratorer og bestyrelser for at sikre, at regnskaber og nødvendige dokumenter er klar til rettidig udsendelse før generalforsamlinger.
Vores proces er præget af effektivitet og præcision, hvilket garanterer, at vi leverer det nødvendige materiale til tiden. Vi ved, at timing er afgørende og vi arbejder hårdt for at sikre, at alt er på plads i god tid, inden de lovbestemte frister.
Velkommen til Christensen Kjærulff - din pålidelige partner på økonomiens rejse.

Christensen Kjærulff logo

Kategori: Revision

Find os på stand 11

Waitly

Waitly er den mest tidssvarende løsning til håndtering af interesse- & ventelister
Waitly er skabt med udgangspunkt i at lave en nemmere løsning på begge sider af boligmarkedet.
Vi har selv oplevet, hvordan det som boligsøgende var svært at navigere mellem interesse- og ventelister og aldrig vide, hvilken placering man måtte have, eller hvornår man fik tilbudt en bolig. Da jeg selv blev formand i en forening, oplevede jeg på egen hånd, hvorfor det administrativt er så svært at have interesse- og ventelister, og i særdeleshed, hvor meget tid, man som frivillig i en bestyrelse bruger på netop den opgave.

En løsning båret af nær kontakt til brugerne...
Vi har skabt et produkt, der gør jeres liv nemmere, men vi har ikke lavet det helt alene. Waitly er udviklet i samarbejde med eksperterne, nemlig de daglige brugere, og i samarbejde med flere af Danmarks største administrationshuse og interesseorganisationer, som f.eks. ABF, og øvrige softwaresystemer.Vi er eksperter i vores kerneprodukt; interesse- og ventelister.

Waitly logo

Kategori: Ventelisteadministration

Find os på stand 12

Balco

En kort historie om en stor succes
Det hele startede i 1987 med en dreven iværksætter, der satte en skitse og et stykke plademetal på bagagebæreren og cyklede hen til sin første kunde. Siden da er vi vokset, og med over 500 medarbejdere har vi al den nødvendige ekspertise in-house. Vi er drevet af vores passion for altaner og er stolte over alle de innovative løsninger, der har givet så mange øget livskvalitet. Balco er markedsleder, og vores altansystemer efterspørges i hele Europa.

En god investering
En altan er en god investering. Det er en investering i livskvalitet, men det er også en rigtig god investering i din bolig. Ejendomsmæglere vurderer, at man i langt de fleste tilfælde får en højere tillægsværdi på sin bolig ved salg, end det altanen har kostet. Ofte kan værdistigningen være helt op til det dobbelte af anlægsinvesteringen, og effekten er størst i de store byer, især København. En bedre investering er svær at forestille sig!

Balco logo

Kategori: Altaner

Find os på stand 13

Realkredit Danmark

Vi glæder os til at møde jer på Andelsboligdag i København. Kom forbi vores stand og få en snak om finansiering og jeres økonomi i foreningen.
Vi har landsdækkende andelsboligspecialister, som har stor erfaring med rådgivning af andelsboligforeninger.
Vi kan give jeres foreningen et gratis servicetjek af jeres lån, for at sikre at I stadig har det mest optimale lån for jer.
Det kan også være I går med overvejelser om energimæssige renoveringer eller forbedringer i det hele taget.
Realkredit Danmark har den bredeste produkt-palette på markedet, så derfor kan vi også finde en løsning, der passer til jeres forenings behov.
Finansiering kan være kompleks, så vi gør meget ud af at gøre det nemt og forståeligt for jer og hjælpe jer, med at træffe den rigtige beslutning.

Realkredit Danmark logo

Kategori: Realkredit og bank

Find os på stand 14

OBH ingeniørservice

Vi er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger vi os med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og arbejdspladser.
Vi har stor erfaring med at servicere andelsboligforeninger med alt, lige fra drift- og vedligeholdelsesplaner og andelsvurderinger til små og store renoveringsprojekter. Og så er vi en af landets største udbydere af energimærker.
Foreningen er i trygge hænder hos os, og vi kan rådgive omkring alt vedrørende jeres bygninger. Som ingeniørvirksomhed har vi indgående viden om beboerinddragelse, byggeteknik, brandsikkerhed, bæredygtighed mm., og derudover har vi vores eget bygningslaboratorium og indeklimaafdeling, som kan hjælpe med at sikre et sundt indeklima og en sikker håndtering af eventuelle farlige stoffer og materialer ved renovering.
Vi bidrager med det samlede overblik, som hjælper bestyrelsen med at prioritere optimalt.

OBH logo

Kategori: Energimærkning

Find os på stand 15

Per Aarsleff

Aarsleff Rørteknik er europæisk markedsleder med global erfaring inden for opgravningsfri rørfornyelse.

Vi er producenter, ingeniører og entreprenører
Siden 1978 har vi udviklet og produceret No-Dig-løsninger i vores avancerede laboratorium og produktionsfaciliteter i Hasselager. Vi tilbyder vores ydelser som leverandør og som entreprenør - og har gennemført komplekse rørfornyelsesprojekter i Europa og resten af verden.

Vi kan styrke enhver eksisterende rørledning
Med vores komplette sortiment af certificeret strømpeforinger der udhærdes ved hjælp af LED-lys, UV-lys, vand eller damp, kan vi fornye stort set alle eksisterende rørsystemer, profiler, længder og diameter med minimal forstyrrelse af det omkringliggende miljø.

Vi er en del af den globale Aarsleff Group
Aarsleff Rørteknik er en del af Per Aarsleff A/S, som er et førende dansk entreprenørfirma med 8.600 medarbejdere over hele verden. Aarsleff er noteret på Nasdaq Copenhagen A/S og koncernens årlige omsætning udgør 18 mia.

Aarsleff logo

Kategori: Kloakker mv.

Find os på stand 16

ABF

Benyt Andelsboligdagen til at få en god snak med ABF om, hvordan vi kan hjælpe netop jeres forening i forhold til den daglige drift og de udfordringer, I må have.

Hør mere om ABF’s kredsarbejde
På stand 18 kan I hilse på ABF’s valgte fra de lokale kredsbestyrelser. Her kan I bl.a. få en snak om kommende ABF-aktiviteter i jeres område, ABF’s mange medlemstilbud og fordelene ved at være medlem. Vi vil også meget gerne høre, hvis I har gode forslag til møder og kurser, eller måske emner, som I gerne vil læse mere om i medlemsbladet ABFnyt.
Har I lyst til en mere grundig introduktion til ABF’s hjemmeside www.abf-rep.dk, og hvilke oplysninger, I kan finde på hjemmesiden, hjælper vi også gerne med det på stand 18.

Få en snak med rådgiverne
På stand 19 står medlemsrådgivningen klar til både at svare på konkrete spørgsmål og fortælle om, hvordan I kan bruge medlemsrådgivningen i hverdagen, så I altid kan føle jer trygge i bestyrelsesarbejdet.

ABF logo

Kategori: Rådgivning, medlemsservice og foreningshjemmesider

Find os på stand 17, 18 og 19