aktiviteter.jpg

Webinar: Skyd på juristen

Dato og tid: 10-06-2021 kl. 14:30 - 15:00
Landsdel: Online
Type: Arrangement
Sted: Online
Pris: Gratis

Indimellem kan det være uoverskueligt at finde rundt i vedtægter og lovgivning på andelsboligområdet. Til dette digitale arrangement har du som bestyrelsesmedlem mulighed for at stille spørgsmål til en jurist fra ABF’s medlemsrådgivning om alle emner inden for andelsboligområdet.

Indhold:

  • Arrangementets indhold afhænger af de spørgsmål, som deltagerne stiller.
  • Er du fx usikker på energimærkningsordningen eller hvilke regler, der gælder for fremleje? Om anmeldelsespligt ved forandringer eller hvem, der kan vælges som dirigent på generalforsamlingen?

Arrangementet er til generelle spørgsmål. Hvis du har mere behov for rådgivning om en konkret sag i din forening, bør du i stedet kontakte medlemsrådgivningen. Du er meget velkommen til på forhånd at indsende spørgsmål eller emner, som du ønsker, at vi tager op på arrangementet. Send spørgsmål/emner til kursus@abf-rep.dk og skriv "Skyd på juristen" i emnefeltet. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmålene til selve arrangementet.

Det digitale arrangement er gratis at deltage i som bestyrelsesmedlem. Du vil forud for arrangementet modtage en e-mail med et link med adgang til arrangementet. Det er en god idé at koble sig på i god tid, så teknikken er afprøvet og på plads inden start, da arrangementet starter præcist. ABF yder ikke teknisk support.

 

Underviser: Jurist fra ABF

Tid: 1 time

Målgruppe: Etagebyggeri og et plans byggeri i hele landet

 

Tilmelding til Webinar: Skyd på juristen

10-06-2021 kl. 14:30 - 15:00