aktiviteter.jpg

Digitalt kursus: Ny i bestyrelsen

Dato og tid: 08-06-2021 kl. 16:00 - 17:00
Landsdel: Online
Type: Kursus
Sted: Online
Pris: 95 kr.

Der kan være mange grunde til at melde sig til bestyrelsesarbejdet i en andelsboligforening, og bestyrelsen skal rumme alt fra den idealistiske sekretær til den formand, der blev mere eller mindre presset ind i rollen på årets generalforsamling. Dette kursus er til det nye bestyrelsesmedlem, der gerne vil have et overblik over, hvad rammerne egentlig er for bestyrelsesarbejdet, og hvordan man kommer godt i gang.

Kurset har fokus på bestyrelsens møder, principperne og lovgivningen for bestyrelsesarbejdet, bestyrelsens kompetence og ansvar.

Indhold:

  • Hvordan skaber I rammerne for bestyrelsens møder?
  • Hvilke opgaver skal bestyrelsen tage sig af?
  • Hvor langt rækker bestyrelsens mandat?
  • Hvad skal bestyrelsen være opmærksom på i kommunikationen med andelshaverne?

Du vil forud for arrangementet modtage en e-mail med et link med adgang til kurset. Det er en god idé at koble sig på i god tid, så teknikken er afprøvet og på plads inden start, da kurset starter præcist. ABF yder ikke teknisk support.

Kurset tager udgangspunkt i ABF’s standardvedtægter og eksempel på forretningsorden for bestyrelser. Materialet og underviserens præsentation bliver fremsendt forud for kurset på e-mail sammen med link med adgang til kurset.

Underviser: Jurist fra ABF

Tid: 1 time

Målgruppe: Etagebyggeri og et plans byggeri i hele landet

 

 

Tilmelding til Digitalt kursus: Ny i bestyrelsen

08-06-2021 kl. 16:00 - 17:00