aktiviteter.jpg

Digitalt kursus: Gør generalforsamlingen til en succes. Få pladser tilbage!

Dato og tid: 22-02-2021 kl. 17.00 - 19.00
Landsdel: Online
Type: Kursus
Sted: Online
Pris: 135 kr.

Digitalt kursus: Gør generalforsamlingen til en succes

Den ordinære generalforsamling er andelsboligforeningens vigtigste møde - det er her foreningen træffer beslutninger. Hvert år afholdes generalforsamlingen, men hvordan skal den planlægges, og hvem har hvilke roller? På kurset vil følgende emner blive behandlet: 

Indhold:

  • Hvordan skal I indkalde til en generalforsamling, og hvornår? Hvordan kan andelshavere stille forslag til generalforsamlingen?
  • Hvilken rolle har dirigenten før, under og efter generalforsamlingen?
  • Hvordan skriver man et fyldestgørende referat?
  • Hvad er flertalsregler for afstemninger på generalforsamlinger?

Efter dette kursus er deltagerne klogere på, hvordan en generalforsamling fungerer, og er bedre rustet til at skabe gode og effektive generalforsamlinger i foreningen.

Der vil være mulighed for dialog med underviseren undervejs. Kurset tager udgangspunkt i ABF’s standardvedtægter, og kursusmaterialet fremsendes digitalt inden kurset.

Deltagelse forudsætter en computer og internetadgang, og det er en fordel også at have et headset med mikrofon. Du vil forud for kurset modtage en e-mail med et link med adgang til kurset. Det er en god idé at koble sig på i god tid, så teknikken er afprøvet og på plads inden start, da kurset starter præcist.

Underviser: Jurist fra ABF

Tilmelding til Digitalt kursus: Gør generalforsamlingen til en succes. Få pladser tilbage!

22-02-2021 kl. 17.00 - 19.00