aktiviteter.jpg

Dialogmøde

Dato og tid: 12-11-2020 kl. 19:00-21:00
Landsdel: Region Hovedstaden
Type: Arrangement
Sted: Karlebo Kro, Karlebovej 10, 2980 Kokkedal
Pris: Gratis

OBS! Dialogmødet er blevet udsat pga. den aktuelle situation med Covid-19/coronavirus i Danmark. Dialogmødet vil ikke blive afviklet den 12. november.

Kreds Nordsjælland inviterer dig og medlemmer af din forening til et møde for andelsboligforeninger, der ligger i den østlige del af kredsen.

At være bestyrelse i en andelsboligforening kan byde på mange glæder og udfordringer. Men hvordan skal bestyrelsen håndtere opståede problemer? Ofte har andre andelsboligforeninger allerede stået over for samme udfordring eller måske står de over for den i dag – men hvordan kommer man i kontakt med de andre foreninger i ens lokalområde?

Dialogmødet er et arrangement, hvor din lokale kredsbestyrelse inviterer lokale ABF-medlemmer og ikke-medlemmer til erfaringsudveksling mellem bestyrelsesmedlemmer. Vi tager sammen fat på det, som ligger jer på sinde, og dialogmødet tager derfor udgangspunkt i jeres hverdag.

ABF’s medlemsrådgivning deltager ikke i et dialogmøde. Det er derimod et møde, hvor andelshavere kan sparre med hinanden på tværs af andelsboligforeninger. På mødet kan max deltage 3 bestyrelsesmedlemmer per forening. Kreds Nordsjælland byder på en kop kaffe, te og kage.

Hurtig tilmelding tilrådes, da der er begrænset antal pladser, som tildeles efter ”først til mølle-princippet”. Husk at dele invitationen med bestyrelsen.

Hvis du føler dig syg, eller udviser symptomer på coronavirus, beder vi dig melde afbud og blive hjemme.

Kom og vær med til en snak om at bo i andel.

Med venlig hilsen

Kredsbestyrelsen for Nordsjælland