aktiviteter.jpg

Dialogmøde

Dato og tid: 05-11-2020 kl. 17:00-19:00
Landsdel: Region Syddanmark
Type: Arrangement
Sted: Bogense Hotel, Adelgade 56, 5400 Bogense
Pris: Gratis

OBS! Dialogmødet er blevet udsat pga. den aktuelle situation med Covid-19/coronavirus i Danmark. Dialogmødet vil ikke blive afviklet den 5. november.

ABF’s lokale kreds på Fyn inviterer dig og medlemmer af din bestyrelse til et møde for andelshavere i foreninger omkring Bogense og Søndersø.

At være bestyrelse i en andelsboligforening kan byde på mange glæder og udfordringer. Men hvordan skal bestyrelsen håndtere opståede problemer? Ofte har andre andelsboligforeninger allerede stået over for samme udfordring eller måske står de over for den i dag – men hvordan kommer man i kontakt med de andre foreninger i ens lokalområde?

Dialogmødet er et arrangement, hvor din lokale kredsbestyrelse inviterer lokale ABF-medlemmer og ikke-medlemmer til erfaringsudveksling mellem bestyrelsesmedlemmer. Vi tager sammen fat på det, som ligger jer på sinde, og dialogmødet tager derfor udgangspunkt i jeres hverdag.

Indhold:

  • Hvordan håndteres fx fællesarbejdsdage, vedligeholdelsesplaner og rekruttering af nye bestyrelsesmedlemmer?
  • Hvilke erfaringer har andre foreninger med renovering, istandsættelse, dødsboer og konflikthåndtering?
  • Hvad betaler andre foreninger for fx forsikringer, administrationsydelser og snerydning?

Send gerne emner som I ønsker at vi tager op, til kursus@abf-rep.dk, senest den 29. oktober. Skriv ”Møde den 5. november” i emnefeltet. 

ABF’s medlemsrådgivning deltager ikke i et dialogmøde. Det er derimod et møde, hvor andelshavere kan sparre med hinanden på tværs af andelsboligforeninger. På mødet kan max deltage 2 bestyrelsesmedlemmer per forening.

Der vil være begrænset antal pladser. Kreds Fyn byder på en kop kaffe, te og sandwich.

Husk at dele invitationen med bestyrelsen.

Kom og vær med til en snak om at bo i andel.