aktiviteter.jpg

Dialogmøde

Dato og tid: 20-02-2019 kl. 19.00 - 21.00
Landsdel: Region Sjælland
Type: Arrangement
Sted: Scandic Roskilde, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde
Pris: Gratis

ABF’s lokale kreds i Midtsjælland inviterer dig og medlemmer af din bestyrelse til et møde for andelshavere, der bor i og omkring Roskilde kommune.

At være bestyrelse i en andelsboligforening kan byde på mange glæder og udfordringer. Men hvordan skal bestyrelsen håndtere opståede problemer? Ofte har andre andelsboligforeninger allerede stået over for samme udfordring eller måske står de over for den i dag – men hvordan kommer man i kontakt med andelsboligforeninger i ens lokalområde, så man kan erfaringsudveksle?

Dialogmødet er et arrangement, hvor din lokale kredsbestyrelse inviterer lokale ABF-medlemmer og ikke-medlemmer til erfaringsudveksling mellem andelshavere. Vi tager sammen fat på det, som ligger jer på sinde, og dialogmødet tager derfor udgangspunkt i jeres hverdag.

Indhold:

  • Hvordan har lokale foreninger håndteret fx fællesarbejdsdage, vedligeholdelsesplaner og rekruttering af nye bestyrelsesmedlemmer?
  • Hvilke erfaringer har lokale foreninger med fællesarealer, dødsboer og konflikthåndtering?
  • Hvad betaler andre foreninger for fx forsikringer, administrationsydelser og snerydning?

ABF’s medlemsrådgivning deltager ikke i et dialogmøde. Det er derimod et møde, hvor andelshavere kan sparre med hinanden på tværs af andelsboligforeninger. På mødet kan max deltage tre bestyrelsesmedlemmer per forening.

Kom og vær med til en snak om at bo i andel.

 

Tilmelding til Dialogmøde

20-02-2019 kl. 19.00 - 21.00