ejendom2019-logo_orange.png_stor.png

Ejendomsmessen 2019 med VIP-arrangement for andelsboligforeninger

Dato og tid: 10-04-2019 kl. 9-19
Landsdel: Region Hovedstaden
Type: Arrangement
Sted: Bella Center, Center Blvd. 5, 2300 København s
Pris: 0 kr.

10.-11. april i Bella Center

Igen i år har ABF fornøjelsen af at invitere jeres forening med til Ejendomsmessen for Drift og Vedligehold onsdag den 10. april og torsdag den 11. april i Bella Center i København.

Alle andelsboligforeninger er inviteret med, både medlemmer af ABF og ikke-medlemsforeninger. 

Kom og få inspiration, når messen byder på to dage med viden inden for drift, administration, vedligehold, energi, miljø, sikkerhed og digitalisering. Mød udstillere med de nyeste produktløsninger, og deltag i et bredt seminar- og debatprogram.

Begge dage kan du møde ABF på stand C:25, hvor du bl.a. kan komme og få en snak med en af ABF’s rådgivere. Står I med en udfordring, som I mangler faglig juridisk sparring på, så mød op på standen.

Åbningstider for messen:
10. april kl. 9-19
11. april kl. 9-16

>>Læs mere om Ejendomsmessen

 

Boligforeningsdag – Særligt VIP-arrangement

Onsdag den 10. april fra 15-19 inviterer ABF i samarbejde med Ejendomsmessen til et VIP-arrangement for andelsboligforeninger. Her holder messens stande ekstraordinært åbent, og du kan høre oplæg om aktuelle emner inden for andelsboligsektoren.

Ejendomsmessen byder på et gratis traktement for VIP-arrangementets gæster.

>>Læs mere om Boligforeningsdagen

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage i både messe og VIP-arrangement, men det kræver, at man har billet. Bemærk, at messebilletten i sig selv ikke gælder VIP-arrangementet. Her skal man have særskilt billet, da der også er spisning inkluderet.

>>Tilmeld dig Boligforeningsdag og messen - brug registreringskode 7000