om_abf_mennesker.jpg

Presse

 

ABF står gerne til rådighed for pressen. Kontakt os, hvis du har brug for en kommentar til aktuel lovgining eller den generelle udvikling på andelsboligområdet. ABF hjælper også med at finde den rette case til en historie.  

 

Pressekontakt


JanHansen.jpg

Jan Hansen

Direktør

Mail: jh@abf-rep.dk

Mobil: 20 10 40 25

  

Aktuelle pressemeddelelser


ABF: Anbefalinger vil sikre mere robuste foreninger

Erhvervsministeriets nedsatte arbejdsgruppe er nu klar med en række anbefalinger vedrørende ansvarlig drift af andelsboligforeninger. ABF mener, resultatet er afbalanceret og positivt.

Ikon pdf 10.06.2017 Pressemeddelelse

ABF: Regeringens finansieringsplan skævvrider boligmarkedet

Regeringens finansieringsplan for det boligskatteudspil, de fremlagde i efteråret, ligestiller ikke andelshavere og boligejere, mener ABF-formand.

Ikon pdf 02.03.2017 Pressemeddelelse

ABF: Positivt at ministeren vil sikre sund andelsboligsektor

Erhvervsminister Brian Mikkelsen nedsætter en arbejdsgruppe, som skal komme med anbefalinger, der fremadrettet skal skabe et solidt grundlag for en sund og stabil andelsboligsektor.

Ikon pdf 20.02.2017 Pressemeddelelse

Ikon pdf 08.02.2017 Kommissorium for arbejdsgruppen

ABF mener: Valuarvurderinger skaber utryghed for andelshaverne

Det skaber utryghed for både køber og sælger, når valuarers vurderinger kan svinge på op til 100% på en ejendoms værdi. ABF hilser derfor velkomment, at erhvervsministeren har nedsat en arbejdsgruppe, der skal undersøge området.

Ikon pdf 08.02.2017 Pressemeddelelse

ABF: ”Positivt at overborgmesteren vil sætte loft over Airbnb-udlejning”

ABF ser positivt på, at overborgmester Frank Jensen ønsker at finde en grænse for Airbnb-udlejning i København, så det ikke tager overhånd. ABF har af samme årsager udarbejdet en bestemmelse, der sætter et loft på tre ugers udlejning i andelsboligforeninger, og som kan tilknyttes foreningens vedtægter. 

Ikon pdf 12.01.2017 Pressemeddelelse

 

Se tidligere pressemeddelelser