aktiviteter.jpg

Udvidet overdragelse

Dato og tid: 23-04-2018 kl. 17.00 - 20.00
Landsdel: Region Sjælland
Type: Kursus
Sted: Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved
Pris: 415,00 kr.

Kurset er for foreninger, som håndterer salg, primært uden administrator. Underviseren gennemgår bestyrelsens forskellige opgaver og roller i forbindelse med forskellige situationer, der opstår i forbindelse med salg af andel, og hvordan bestyrelsen tackler dette konkret.

På kurset gennemgår og udfylder underviseren et eksempel på en adkomsterklæring; et dokument, som bestyrelsen har pligt til at underskrive, når en andelshaver vil optage lån med pant i boligen.

Der bliver også vist eksempler på, hvordan breve til kreditorer kan skrives, så der ikke efterfølgende opstår konflikter. Derudover vil der være en gennemgang af, hvordan bestyrelsen udfylder nøgleoplysningsskemaet for andelsboligforeningen.

Indhold:

  • Hvordan håndterer vi mangelproblematikken som bestyrelse i forbindelse med salg?
  • Hvad er en adkomsterklæring og hvordan udfylder vi den?
  • Hvem skal have penge først, når der er gæld i boligen?
  • Hvordan udfylder bestyrelsen nøgleoplysningsskemaet?

Kurset tager udgangspunkt i ABF's standardvedtægter. Det er dog ikke et krav, at foreningen bruger ABF's standardvedtægter for at kunne deltage på kurset.

Kurset er praktisk anlagt, og når kursisten forlader kurset, vil kursisten have en forståelse af, hvordan man konkret håndterer forskellige situationer.

*ABF's standardvedtægter kan frit downloades på www.abf-rep.dk.

Underviser er en medlemsrådgiver/jurist fra ABF´s sekretariat.

Tilmelding til Udvidet overdragelse

23-04-2018 kl. 17.00 - 20.00